Shipping items from stock: 1-2 days - - - Delivery within Slovenia: 2-3 days - - - Free delivery for Slovenia: 50+ EUR - - - Free returns & exchange within 14 days

Dva odtenka sive ali vaša želja je moj ukaz.

Posted by Urša Cigler 14/11/2019 0 Comment(s)

Verjetno najbolj prepoznavna značilnost Ursanina izdelkov so pestre barve, močni barvni kontrasti in igrivi dodatki. Kljub temu pa vsake toliko časa dobim povpraševanje po sivih copatih iz filca. Takih, brez vsega. Brez barv, metuljev, rožic ali črt. Ker pa sivega filca, ki bi bil primeren tudi za ženske copate, nisem imela na zalogi oziroma v naši ponudbi, vam teh želja nisem mogla uresničiti.
 
A ideja o minimalističnih sivih copatih je ostala zasejana in ob naslednjem naročilu nove zaloge filca sem poleg vseh intenzivnih pestrih barv filca dodala še naravno sivo mejlirano barvo. In to celo takšno, ki je na eni strani svetejša siva, na drugi pa antracit temno siva.
 
 
Že nekaj časa pa me je spremljala še ena ideja. Oblikovati nov kroj ženskih copat
 
× Predvsem stranke, ki imajo širša stopala včasih potarnajo, da se jim stranske (jaz jim rečem) 'ograjice' pri naših klasičnih copatih vihajo navzven, da po njih hodijo in jih posledično strgajo. 
× In da, ko so copati še novi in neuhojeni, jim te 'ograjice' uhajajo pod stopalni lok. 
× Nekatere stranke imajo občutek, da so copati na nartnem delu preveč izrezane in da jim stopala ne objamejo dovolj in se bojijo, da bi se jim sezuvali.
 
Vse te komentarje in pomisleke sem vzela v obzir in poskusila oblikovati tak model, ki bi vse morebitne težave obšel, ob enem pa bi bil še vedno dovolj eleganten, ženstven in neglomazen. In kaj kmalu so nastali prvi vzorci sivih copat in nov kroj ženskih copat. Poimenovala sem jih Natur in nastala je nova kolecija copat iz filca.
 
 
Pokazala sem jih mojim najbližjim in vsi so bili navdušeni
 
Prijateljica, ki ima psa, je komentirala, da jih nujno rabi, saj se na teh 'dlakastih' (beri mejliranih) copatih ne bo več videlo pasjih dlak
×××
Prijatelj, ki živi v novi, v skandinavskem stilu urejeni pasivni hiši, je že rezerviral 8 parov za njiju z ženo, za najstniška sinova in za goste. 
×××
 
 
Dedi si je izbral temno sive, ker pravi, da je že prestar, da bi nosil tiste 'športne pisane copate s črtami za ta mlade'. 
×××
Janu so všeč svetli, ker mu jih ne bo treba sesat vsakič, ko se mu bodo pri peki pice umazali z moko. 
×××
Mami, ki ima nadvse rada barve, je prosila, da ji na svetlo sive nalepim rumene 3D rožice.
×××
Tine pa je že napovedal, da bo imel, ko prerastel šolske copate, 'take sive za nataknit', ampak da bo imel levega svetlo sivega, desnega temno sivega, na podplatih pa gumo, da bodo tudi za v šolo 
 
Seveda imajo tudi novi sivi copati vse izjemne lastnosti volne, o katerih sem se na dolgo in široko razpisala že v blogu o šolskih copatih. Če še nisi prebral-a, zakaj je volna čudežno darilo narave, jo toplo in mehko svetujem v branje.
 
Kako pa so všeč vam? 
Vesela bom vaših komentarjev, ki jih lahko pustite pod to objavo. ⬇️⬇️⬇️
 
Svoje copate iz kolekcije Natur lahko izberete ➡️ TUKAJ.
 
 
 

Leave a Comment