Ženski copati iz filca balerinke - PO NAROČILU

Cena: 28.99€
* Varianta:

Ursanina copati ne drsijo. Če želite, pa jim na podplate lahko dodamo tudi gumo:


Naši 5mm podplati praviloma zadostujejo z vidika izolacije. V primeru, da imate zelo hladna tla, priporočamo dvojni podplat:


Kroj po naročilu:


* Podrobno opišite svoje naročilo:

Količina:  

Izberi svojo barvno kombinacijo!

Želeno barvno kombinacijo in morebitne druge posebnosti vpiši v komentar ob naročilu. V primeru vračila ali menjave izdelka po naročilu vrnemo znesek osnovnega modela. Naredimo jih v roku 10 do 14 dni.

***

Za vse, kar te prime!

Peresno lahki copati pristajajo vsakemu stilu in razpoloženju. Lahko plešeš ali hodiš po rokah, balerinke bodo vedno ostale tam, kjer morajo biti. Če si ves dan v pogonu, bodo tvoje noge nad balerinkami naravnost navdušene. Mehke, tople, zračne, z malce dvignjeno peto za še bolj udobno domače poplesavanje. Elegantni minimalizem za sproščene trenutke.

 

Copati Ursanina so izdelani iz 100 % volnenega filca. Zaradi posebnih naravnih lastnosti merino volne ti bo v copatih Ursanina prijetno tako pozimi kot poleti.

Noge se ne bodo potile, saj volna diha in zrači.

Podplati so premazani in ne drsijo. Če želite, lahko na podplat dodamo tudi gumo.

 

Ker je filc prožen material, se copati po nekaj dneh nošenja lepo oblikujejo po nogi.

Če imate zelo široko nogo, priporočamo izbiro večje številke.

Na voljo so v številkah:

36-37

37-38

38-39

39-40

40-41

 

Nekaj hitrih napotkov za vzdrževanje.

● Ah, ta prah! Ko se copati zaprašijo, jih posesamo ali stepemo, bolj trdovraten prah pa odstranimo z lepilnim trakom. Kako? Lepilni trak nalepimo preko šiva, dobro pritisnemo in odlepimo. Voila! Prah se bo prijel na lepilni trak.

● Copatov (niti podplatov) NE krtačimo, saj se bo filc zmuckal ali raztrgal.

● Peremo jih lahko v pralnem stroju, na programu za volno pri 30°C, z nežnim praškom za volno. Pred pranjem jih posesamo. Ker se lahko volna s pranjem malo skrči, copate po pranju še mokre obujemo na boso nogo, da se spet oblikujejo po nogi. Nato jih sezujemo in jih pustimo, da se posušijo. Lahko jih napolnimo z mehkimi polivinilastimi vrečkami, da ohranijo obliko.

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena:  Slabo   Odlično