Plačilo

PAYPAL

Izbrane izdelke dodate v košarico, na koncu pa boste s klikom na checkout preusmerjeni na plačilo preko sistema PayPal, kjer izberete možnost plačila s svojega PayPal računa.


BANČNO NAKAZILO

V spletni trgovini zaključite naročilo in med izbranimi opcijami plačila izberete “plačilo po predračunu”.

Za izpolnitev UPN obrazca uporabite naslednje podatke:
Ime: Urša Cigler
Naslov: Rožna ulica 25, 1000 Ljubljana
IBAN: SI56 6100 0001 4093 089 (DELAVSKA HRANILNICA)
SWIFT koda: HDELSI22

 

Končni znesek, vključujoč poštnino, prosimo nakažite na zgornji TRR (IBAN).
Po opravljenem nakazilu nam prosimo javite potrditev na info@ursanina.si in v sporočilo dodajte številko naročila (npr. #612). Po potrditvi prejema plačila vam pošljemo izdelke.
Če v roku 3 dni po opravljenem naročilu ne prejmemo plačila, bo naročilo stornirano.
Natančen znesek poštnine lahko preverite, če izdelke naberete v košarico, kjer se vam pokaže opcija "izračunaj znesek poštnine". Višina poštnine je odvisna od nakupne vrednosti. Za nakupe nad 100 € je poštnina brezplačna.

 

PLAČILO PO POVZETJU

V spletni trgovini zaključite naročilo in med izbranimi opcijami plačila izberete “plačilo po povzetju”.

Pri plačilu po povzetju poleg zneska poštnine pri prevzemu paketa pošta obračuna še dodatne stroške knjiženja, ki so odvisni od zneska odkupnine. Ta dodatni znesek ni naveden niti na računu, niti na plačilnem obrazcu. Pri nakupu do 98€ znaša provizija 1,05€, nad 98€ pa 1,07% od vrednosti nakupa.
Natančen znesek poštnine lahko preverite, če izdelke naberete v košarico, kjer se vam pokaže opcija - ''izračunaj znesek poštnine''. Višina poštnine je odvisna od nakupne vrednosti. Za nakupe nad 100 € je poštnina brezplačna.
 

GOTOVINSKO PLAČILO OB PREVZEMU V DELAVNICI

V spletni trgovini zaključite naročilo in med izbranimi opcijami dostave izberete “osebni prevzem v delavnici”. 

Prevzem naročenenih izdelkov je možen v delavnici na Rožni ulici 25 v Ljubljani (Prule) po predhodnem dogovoru na 031 631 002. Plačilo v delavnici je možno samo z gotovino.