!!! PRAZNUJEMO 3x !!!
10. obletnico naše spletne trgovine. Zmago na tekmovanju Spletni trgovec leta. Novo Natur kolekcijo copat.
Samo do konca novembra izkoristi kar 3 ugodnosti: 10% popusta, brezplačno poštnino (samo navadna pošta!) + DARILO nad 30 €.
Tvoja koda ob zaključku nakupa: 10STL

Plačilo

PAYPAL

Izbrane izdelke dodate v košarico, na koncu pa boste s klikom na checkout preusmerjeni na plačilo preko sistema PayPal, kjer izberete možnost plačila s svojega PayPal računa.


BANČNO NAKAZILO

V spletni trgovini zaključite naročilo in med izbranimi opcijami plačila izberete “plačilo po predračunu”.

Za izpolnitev UPN obrazca uporabite naslednje podatke:
Ime: Urša Cigler
Naslov: Rožna ulica 25, 1000 Ljubljana
IBAN: SI56 6100 0001 4093 089 (DELAVSKA HRANILNICA)
SWIFT koda: HDELSI22

 

Končni znesek, vključujoč poštnino, prosimo nakažite na zgornji TRR (IBAN). V polje referenca vpišite številko naročila (npr. SI 00 2345). Po potrditvi prejema plačila vam pošljemo izdelke.

Če v roku 3 dni po opravljenem naročilu ne prejmemo plačila, bo naročilo stornirano.

Višina poštnine je odvisna od nakupne vrednosti. Za nakupe nad 50 € je poštnina (navadna pošta preko Pošte Slovenije) brezplačna.

 

PLAČILO PO POVZETJU

V spletni trgovini zaključite naročilo in med izbranimi opcijami plačila izberete “plačilo po povzetju - z gotovino”. Ta način plačila velja samo v kombinaciji z izbiro poštnine Pošta Slovenije Z ODKUPNINO!

Pri plačilu po povzetju poleg zneska poštnine pri prevzemu paketa pošta obračuna še dodatne stroške knjiženja, ki so odvisni od zneska odkupnine. Ta dodatni znesek ni naveden niti na računu, niti na plačilnem obrazcu. Pri nakupu do 98€ znaša provizija 1,05€, nad 98€ pa 1,07% od vrednosti nakupa.

Višina poštnine je s plačilom po povzetju je 4,5 EUR.
 

GOTOVINSKO PLAČILO OB PREVZEMU V DELAVNICI

V spletni trgovini zaključite naročilo in med izbranimi opcijami dostave izberete “osebni prevzem v delavnici”. 

Prevzem naročenenih izdelkov je možen v delavnici na Rožni ulici 25 v Ljubljani (Prule) po predhodnem dogovoru na 031 631 002 ali info@ursanina.si. Plačilo v delavnici je možno z gotovino ali s bančno/kreditno kartico.