Osebni prevzem v naši delavnici na Rožni ulici 27 na Prulah v Ljubljani vsak delovni dan po predhodnem dogovoru na 031 631 002. Vabljeni!

FAQ

Vse Ursanina izdelke lahko naročite preko spletne trgovine www.ursanina.si
Za posebna naročila ali povpraševanja pišite na info@ursanina.si ali pokličite Uršo na telefon 031 631 002

Lahko se dogovorite tudi za obisk v Ursanina delavnici v Ljubljani (Rožna ulica 25), po predhodnem dogovoru prek 031 631 002.

Lahko pa obiščete eno izmed prodajnih mest po Sloveniji, kjer prodajajo Ursanina izdelke. Seznam najdete tukaj.

 


BANČNO NAKAZILO

V spletni trgovini zaključite naročilo in med izbranimi opcijami plačila izberete “plačilo po predračunu”.

Za izpolnitev UPN obrazca uporabite naslednje podatke:
Ime: Urša Cigler
Naslov: Rožna ulica 25, 1000 Ljubljana
IBAN: SI56 6100 0001 4093 089 (DELAVSKA HRANILNICA)
SWIFT koda: HDELSI22

 

Končni znesek, vključujoč poštnino, prosimo nakažite na zgornji TRR (IBAN).
Po prejemu plačila vam pošljemo naročene izdelke.
Če v roku 3 dni po opravljenem naročilu ne prejmemo plačila, bo naročilo stornirano.
Višina poštnine je odvisna od nakupne vrednosti. Za nakupe znotraj Slovenije nad 50 € je poštnina brezplačna

 
PAYPAL
Izbrane izdelke dodate v košarico, na koncu pa boste s klikom na checkout preusmerjeni na plačilo preko sistema PayPal, kjer izberete možnost plačila s svojega PayPal računa.
Once you are finished gathering products to your shopping cart, you simply choose payment method »Paypal Express Checkout« and follow online instructions.
Our PayPal address for payment: ursanina@gmail.com
Don't have PayPal? No problem, create your account here and read all about safe and easy payment using PayPal by clicking this link.

 

PLAČILO PO POVZETJU

V spletni trgovini zaključite naročilo in med izbranimi opcijami plačila izberete “plačilo po povzetju”.

Cena poštnine je odvisna od končnega zneska izdelkov (nevključujoč poštnino), ki jih naročate ter od načina dostave. Natančno opredelitev stroškov poštnine najdete v Pogojih poslovanja.

SLOVENIJA - BREZ SLEDENJA
0-49,99 € = 2,50 €
50 € in več = BREZPLAČNO

SLOVENIJA - S SLEDENJEM 
0-99,99 € = 3,50 €
100 € in več = 4,50 €

Strošek pošiljke z odkupnino je 4,5 €.

TUJINA

znotraj Evrope = 8 €
zunaj Evrope = 11 €

Ursanina izdelki so oblikovani in narejeni v Sloveniji.

Če niste prepričani o številki izbranih balerink, si izmerite nogo tako, da naredite obris stopala na list papirja in ga izmerite po dolžini. V spletni trgovini poleg izdelka v meniju s številkami so pripisane tudi mere v centimetrih, ki ustrezajo dolžini izmerjenega stopala. Če boste vseeno izbrali napačno številko, lahko izdelek brez težav zamenjate.

Kako pravilno izmeriti dolžino noge si lahko ogledate tukaj.

Če niste prepričani o številki izbranih otroških copat, izmerite otroško nogico tako, da naredite obris stopala na list papirja in ga izmerite po dolžini. V spletni trgovini poleg izdelka v meniju s številkami so pripisane tudi mere v centimetrih, ki ustrezajo dolžini izmerjenega stopala. Če boste vseeno izbrali napačno številko, lahko izdelek brez težav zamenjate.

Kako pravilno izmeriti dolžino noge si lahko ogledate tukaj.

Osnovni material Ursanina izdelkov je 100 % volneni filc. Pri posameznih izdelkih se kot dodatki pojavljajo tudi usnje (npr. priponke za čevlje) in bombaž (balerinke, dodatki pri otroških copatkih).

Ker je volna naraven izolator, uravnava vašo telesno temperaturo. Podplati iz volnenega filca dihajo in vpijajo vlago, zato se noge bistveno manj potijo, tudi če jih nosite na boso nogo.

Več o izjemnih lastnostih volne si lahko preberete na našem blogu.

Ne, saj so podplati Ursanina copat premazani z nedrsečim slojem tekoče gume. Šolski copati in balerinke pa imajo na podplatih dodano tudi plast gume.

Da, dokler so izdelki v prvotnem stanju. Ceno poštnine krije stranka sama, razen v primeru, ko se je napaka zgodila na naši strani.

Pogoji in informacije glede vračila najdete TUKAJ.

Če so izdelki na zalogi, je po potrditvi plačila (TRR ali Paypal) praviloma pošiljka preko Pošte Slovenije (ali drugega dostavljalca) dostavljena v 1 do 2 delovnih dneh. Izdelke, ki so še v proizvodnji ali za izdelke “po naročilu” prejmete v roku 7 do 14 dni.

Da. Takšen izdelek ima glede na zahtevnost spremembe lahko pribitek do 30% na redno ceno izdelka. Rok dobave takšnih izdelkov je 7 do 14 dni.