FAQ

Vse Ursanina izdelke lahko naročite preko spletne trgovine www.ursanina.si
Za posebna naročila ali povpraševanja pišite na info@ursanina.si ali pokličite Uršo na telefon 031 631 002
Lahko se dogovorite tudi za obisk v Ursanina delavnici v Ljubljani (Rožna ulica 25), po predhodnem dogovoru prek 031 631 002 .

Lahko pa obiščete eno izmed prodajnih mest po Sloveniji, kjer prodajajo Ursanina izdelke. Seznam najdete tukaj: www.ursanina.si/prodajna-mesta.html

PAYPAL

Izbrane izdelke dodate v košarico, na koncu pa boste s klikom na checkout preusmerjeni na plačilo preko sistema PayPal, kjer izberete možnost plačila s svojega PayPal računa.


BANČNO NAKAZILO

V spletni trgovini zaključite naročilo in med izbranimi opcijami plačila izberete “plačilo po predračunu”.

Za izpolnitev UPN obrazca uporabite naslednje podatke:
Ime: Urša Cigler
Naslov: Rožna ulica 25, 1000 Ljubljana
IBAN: SI56 6100 0001 4093 089 (DELAVSKA HRANILNICA)
SWIFT koda: HDELSI22

 

Končni znesek, vključujoč poštnino, prosimo nakažite na zgornji TRR (IBAN).
Po opravljenem nakazilu nam prosimo javite potrditev na info@ursanina.si in v sporočilo dodajte številko naročila (npr. #612). Po potrditvi prejema plačila vam pošljemo izdelke.
Če v roku 3 dni po opravljenem naročilu ne prejmemo plačila, bo naročilo stornirano.
Natančen znesek poštnine lahko preverite, če izdelke naberete v košarico, kjer se vam pokaže opcija "izračunaj znesek poštnine". Višina poštnine je odvisna od nakupne vrednosti. Za nakupe nad 100 € je poštnina brezplačna.

 

PLAČILO PO POVZETJU

V spletni trgovini zaključite naročilo in med izbranimi opcijami plačila izberete “plačilo po povzetju”.

Pri plačilu po povzetju poleg zneska poštnine pri prevzemu paketa pošta obračuna še dodatne stroške knjiženja, ki so odvisni od zneska odkupnine. Ta dodatni znesek ni naveden niti na računu, niti na plačilnem obrazcu. Pri nakupu do 98€ znaša provizija 1,05€, nad 98€ pa 1,07% od vrednosti nakupa.
Natančen znesek poštnine lahko preverite, če izdelke naberete v košarico, kjer se vam pokaže opcija - ''izračunaj znesek poštnine''. Višina poštnine je odvisna od nakupne vrednosti. Za nakupe nad 100 € je poštnina brezplačna.
 

GOTOVINSKO PLAČILO OB PREVZEMU V DELAVNICI

V spletni trgovini zaključite naročilo in med izbranimi opcijami dostave izberete “osebni prevzem v delavnici”. 

Prevzem naročenenih izdelkov je možen v delavnici na Rožni ulici 25 v Ljubljani (Prule) po predhodnem dogovoru na 031 631 002. Plačilo v delavnici je možno samo z gotovino.

Cena poštnine je odvisna od končnega zneska izdelkov, ki jih naročate. 

SLOVENIJA
0-12 € = 2€
12,01-21 € = 2,50 €
21,01-45 € = 3 €
45,01-100 € = 4 €
100,01 € in več = BREZPLAČNO

TUJINA
0-12 € = 3€
12,01-21 € = 3,50 €
21,01-45 € = 4 €
45,01-100 € = 5 €
100,01 € in več = BREZPLAČNO

 

Natančen znesek poštnine lahko preverite, če izdelke naberete v košarico, kjer se vam pokaže opcija - ''izračunaj znesek poštnine''.

Pri plačilu po povzetju poleg zneska poštnine pri prevzemu paketa Pošta Slovenije obračuna dodatne stroške knjiženja, ki so odvisni od zneska odkupnine. Ta dodatni znesek ni naveden niti na računu, niti na plačilnem obrazcu. Pri nakupu do 98€ znaša provizija 1,05€. Pri na kupu nad 98€ pa je strošek provizije 1,07% od vrednosti nakupa.

 

Ursanina izdelki so oblikovani in narejeni v Sloveniji, EU.

Če niste prepričani o številki izbranih balerink, si izmerite nogo tako, da naredite obris stopala na list papirja in ga izmerite po dolžini. V spletni trgovini poleg izdelka v meniju s številkami so pripisane tudi mere v centimetrih, ki ustrezajo dolžini izmerjenega stopala. Če boste vseeno izbrali napačno številko, lahko balerinke brez težav zamenjate. Primer obrisa noge si lahko ogledate tukaj.

Če niste prepričani o številki izbranih otroških copat, izmerite otroško nogico tako, da naredite obris stopala na list papirja in ga izmerite po dolžini. V spletni trgovini poleg izdelka v meniju s številkami so pripisane tudi mere v centimetrih, ki ustrezajo dolžini izmerjenega stopala. Če boste vseeno izbrali napačno številko, lahko copate brez težav zamenjate. Primer obrisa noge si lahko ogledate tukaj.

Osnovni material Ursanina izdelkov je 100 % volneni filc. Pri posameznih izdelkih se kot dodatki pojavljajo tudi usnje (npr. priponke za čevlje) in bombaž (balerinke, dodatki pri otroških copatkih).

Ker je volna naraven izolator, uravnava vašo telesno temperaturo. Podplati iz volnenega filca dihajo in vpijajo vlago, zato se noge bistveno manj potijo, tudi če jih nosite na boso nogo.

Ne, saj so podplati premazani z nedrsečim slojem tekoče gume. Šolski copati in balerinke pa imajo na podplatih dodano tudi plast gume.

Da, dokler so izdelki v prvotnem stanju. Ceno poštnine krije stranka sama, razen v primeru, ko se je napaka zgodila na naši strani.

Če so izdelki na zalogi, je po potrditvi plačila (TRR ali Paypal) praviloma pošiljka preko Pošte Slovenije dostavljena v 1 ali 2 delovnih dneh. Izdelke, ki so še v proizvodnji ali za izdelke “po naročilu” prejmete v roku 7 do 14 dni.

Da. Takšen izdelek ima glede na zahtevnost spremembe lahko pribitek do 30% na redno ceno izdelka. Rok dobave takšnih izdelkov je 7 do 14 dni.