Shipping items from stock: 1-2 days - - - Delivery within Slovenia: 2-3 days - - - Free delivery for Slovenia: 50+ EUR - - - Free returns & exchange within 14 days

Na pot

Posted by Urša Cigler 25/04/2019 0 Comment(s)

ČAS ZA URSANINKE

 
Za praznike se z družino odpravljamo v Madrid. Vremenska napoved kaže, da bo cel teden med 22°C in 24°C. V Ursanina prevodu se tem temperaturam reče 'idealno za balerinke'. Komaj čakam, da sezujem nogavice, obujem moje Pike ali Jeanske in jo mahnemo na sprehod po Madridski tržnici, pa v park in v živalski vrt,... Spakirala bom vsaj 3 pare balerink, da se bom lahko malo afnala. No, ene bodo v apartmaju namesto copat. Itak so peresno lahke in v kovčku ne zavzamejo skoraj nič prostora. V toaletko bom spakirala še nekaj parov sponk in si vsak dan privoščila novo kombinacijo. Tiste zlate bodo za zvečer, rumene za v park, turkizne pa za na izlet v mesto. 
 

MINI(malistična) NAHRBTNICA

Že nekaj časa se mi je po glavi pletla ideja o novi, minimalistični podobi Ursanina nahrbtnic. Zato sem si zadala cilj, da si do Madrida zašijem nov pohajkovalni nahrbtnik brez rožic, metuljev ali drugega okrasja. Še različnim barvam sem se odrekla in si izbrala meni vedno ljubo temno modro. Tako, da bo pasala k vsem. In danes mi je končno uspelo! A ko sem na terasi pripravljala postavitev za tole fotografijo je, ne vem od kje, priletel en ptiček in se kar sam pripel na torbin žep. In jaz sem se strinjala, da nahrbtnica s ptičjo broško izgleda nadvse imenitno. Mogoče pa v toaletko pospravim še kakšnega ptička, rožico ali metulja in si vsak dan privoščim nov izgled moje nove nahrbtnice.
 

MAKSI ŽEP(nica)

Ne vem ali se to dogaja samo meni, ampak prav vsakič, ko potujem z latalom, imam izziv, kam pospraviti letalsko karto in potni list, da jih imam pri vseh šaltarjih in carinskih pregledih takoj pri roki. Žepe imam običajno premajhne ali pa jih sploh nimam, ob živce me spravlja panično brskanje po ročni prtljagi ali nahrbtniku, saj dokumente v naglici vedno 'pospravim' tja, kjer jih je nemogoče na hitro najti. In že skoraj po pravilu me pred carinskim pregledom vsakič od strahu, da sem izgubila dokumente, oblije hladen pot. No, iz vseh teh razlogov gre letos prvič z menoj tudi naša nova žepnica! Maksi žep za čez ramo ali za na pas. Žep, ki je rezerviran samo za najnujnejše: potni list, karte, telefon, robčke in mazilo za ustnice! :)

Leave a Comment