Moški copati iz filca - PO NAROČILU

Cena: 29.99€
* Varianta:

Ursanina copati ne drsijo. Če želite, pa jim na podplate lahko dodamo tudi gumo:


Naši 5mm podplati praviloma zadostujejo z vidika izolacije. V primeru, da imate zelo hladna tla, priporočamo dvojni podplat:


Kroj po naročilu:


* Podrobno opišite svoje naročilo:

Količina:  

Izberi svojo barvno kombinacijo!

Željeno barvno kombinacijo in morebitne druge posebnosti vpiši v komentar ob naročilu. V primeru vračila ali menjave izdelka po naročilu vrnemo znesek osnovnega modela. Naredimo jih v roku 10 do 14 dni.

***

Zaradi posebnih naravnih lastnosti volne, je v copatih Ursanina prijetno tako pozimi kot poleti. Noge se ne potijo, saj volna diha in zrači. Ker je filc prožen material, se copati po nekaj dneh nošenja lepo oblikujejo po nogi.

 

Podplati so premazani in ne drsijo. Na podplate lahko dodamo tudi gumo.

 

Na voljo so v številkah:

36-37

38-39

40-41

42-43

44-45

46-47

 

Nekaj hitrih napotkov za vzdrževanje.

  • Ah, ta prah! Ko se copati zaprašijo, jih posesamo ali stepemo, bolj trdovraten prah pa odstranimo z lepilnim trakom. Kako? Lepilni trak nalepimo preko šiva, dobro pritisnemo in odlepimo. Voila! Prah se bo prijel na lepilni trak.
  • Copatov (niti podplatov) NE krtačimo, saj se bo filc zmuckal ali raztrgal.
  • Peremo jih lahko v pralnem stroju, na programu za volno pri 30°C, z nežnim praškom za volno. Pred pranjem jih posesamo. Ker se lahko volna s pranjem malo skrči, copate po pranju še mokre obujemo na boso nogo, da se spet oblikujejo po nogi. Nato jih sezujemo in jih pustimo, da se posušijo. Lahko jih napolnimo z mehkimi polivinilastimi vrečkami, da ohranijo obliko.

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena:  Slabo   Odlično