Osebni prevzem v naši delavnici na Rožni ulici 27 na Prulah v Ljubljani vsak delovni dan po predhodnem dogovoru na 031 631 002. Vabljeni!

Mala torbica iz filca - Gorčična metulj (ZADNJI KOS)

Cena: 24.99€

Možnosti

* Varianta:

Količina: V košarico
Naročene izdelke ti pošljemo na izbrano dostavno mesto v 1 do 2 delovnih dneh po potrditvi naročila.
 
Izjeme so:
  • izdelki, ki niso na zalogi in jih je potrebno dati v izdelavo
  • izdelki po naročilu
O vseh izjemah vas predhodno obvestimo.
 

Cena poštnine je odvisna od končnega zneska izdelkov, ki jih naročate, ter od načina dostave. Natančno opredelitev stroškov poštnine najdete v Pogojih poslovanja.

 

SLOVENIJA / BREZ SLEDENJA
0-49,99 € = 2,50 €
50 € in več = BREZPLAČNO

 

SLOVENIJA / S SLEDENJEM 
0-99,99 € = 3,50 €
100 € in več = 4,50 €

Strošek pošiljke z odkupnino (Pošta Slovenije ali GLS) je 4,5 €.

 

TUJINA
znotraj Evrope = 8 €
izven Evrope = 11 €

 

Paket "po povzetju" čaka nate 14 dni od obvestila dostavne službe. V primeru neprevzetega paketa stranki zaračunamo stroške neprevzetega paketa (3,00 EUR + stroške vrnitve paketa) in pogodbeno kazen skladno s Splošnimi pogoji poslovanja, sprejetimi ob oddaji naročila.
 
ZADNJA POSODOBITEV: april 2021

 

VRAČILA

Upamo, da ste z izdelki Ursanina nadvse zadovoljni. Če morda ni tako in bi ga vseeno radi zamenjali, nas o tem predhodno obvestite na elektronski naslov: info@ursanina.si 

Izdelek se mora vrniti v prvotnem stanju v roku 14 dni po pisnem sporočilu skupaj z računom in obrazcem za vračilo.

V skladu z drugim odstavkom 43.d. člena (Zakon o varstvu potrošnikov) mora podjetje potrošniku, ki je izkoristil pravico do odstopa, nemudoma oziroma v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe, vrniti  prejeto plačilo. V skladu z sedmim odstavkom 43 d člena, pa potrošnik v zvezi z odstopom od pogodbe krije samo stroške vračila blaga.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Vračilo denarja bo izvedeno najkasneje v 7 dneh po vrnitvi na zalogo.

OBRAZEC ZA VRAČILO

 

MENJAVA

Zamenjate lahko samo izdelke, kupljene direktno na Ursanina.si ali na kateri od naših stojnic. Menjava izdelkov preko ostalih prodajnih mest, je možna samo preko istega prodajnega mesta.

Izdelke lahko zamenjate tako, da jih skupaj z računom in izpolnjenim obrazcem za menjavo po navadni pošti (ne priporočeno, brez odkupnine) pošljete nazaj na Ursanina, Urša Cigler, Rožna ulica 25, 1000 LJ, obenem pa pripišete katero številko oziroma kakšno menjavo želite.

Ob predhodnem dogovoru na 031631002 lahko opravite menjavo tudi v naši delavnici na istem naslovu.

OBRAZEC ZA MENJAVO

Mala naramna torbica je ravno pravšnja za za najnujnejše reči, brez katerih ne moremo več zapustiti doma - ključi, denarnica, telefon in lip gloss. Na male Ursanina torbice so še posebej nore mlade punce, ki torbico potrebujejo za svoje dragocenosti. 
Nastavljiva naramnica omogoča več načinov nošenja torbice. 
Znotraj ima torbica žep za mobilni telefon, iz notranje strani se zgoraj zapne z magnetno sponko. Na eni strani je okrašena s pisanimi metulji.
 
Dimenzije: 21 cm x 16 cm
Material: 100% volneni filc