Balerinke - temna magenta (po naročilu)

Cena: 33.99€
* Velikost:

Količina:  

 

!!! POMEMBNO: te balerinke so na voljo le po naročilu. Ko opravite nakup, vam balerinke izdelamo v roku 10 do 14 dni !!!

 

Očarljive in udobne balerinke, ki jih pozabite sezuti

 

Ko mehke, lahke in udobne balerinke Ursanina enkrat obuješ, jih ne želiš več sezuti. Skrivnost njihovega udobja je v kombinaciji blaga in volne, ki je odličen naravni izolator in poskrbi, da se v balerinkah vedno odlično počutiš. Predvsem spomladi in poleti, ko jih nosiš na boso nogo. Balerinke so udobne in ne žulijo, celo tistih z najobčutljivejšimi stopali ne. Le pozorno izberi pravo številko!


Sprehajaj jih po pisarni, doma, po šolskih hodnikih, najbolj pa bodo uživale, ko boš svoje udobne balerinke v suhem vremenu peljala na sprehod v mesto.

 

Na voljo je cela paleta barv, od bež do črne, balerinke iz jeansa ter balerinke različnih barv s pikami. Vsaka si lahko izbere svoje najljubše balerinke in jih naredi še bolj edinstvene z usnjenimi sponkami za čevlje. Med številnimi barvami sponk lahko izbirate TUKAJ.
 

Ker je volna naraven izolator, uravnava telesno temperaturo. Podplati iz volnenega filca dihajo, zato stopala v zračnih in udobnih balerinkah ne bodo “zgorela” niti takrat, ko jih boš nosila brez nogavic.
Opereš jih lahko v pralnem stroju na programu za volno pri 30°C z nežnim praškom za volno.

Če nisi prepričana o številki, ki naj bi jo izbrala, si izmeri nogo tako, da stopalo natančno obrišeš na list papiraja in obris izmeriš po dolžini. V pomoč sem zate posnela ta video z navodili. V meniju s številkami so pripisane tudi mere v centimetrih. Če boš vseeno izbrala napačno številko, lahko balerinke brez težav zamenjaš.


MATERIAL:
Podplat: filc in guma
Zunanjost: mikrofibra

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena:  Slabo   Odlično