Balerinke - sive

Cena: 30.99€
* Velikost:

Količina:  

Očarljive in udobne balerinke, ki jih pozabite sezuti

 

Ko mehke, lahke in udobne balerinke Ursanina enkrat obuješ, jih ne želiš več sezuti. Skrivnost njihovega udobja je v kombinaciji blaga in volne, ki je odličen naravni izolator in poskrbi, da se v balerinkah vedno odlično počutiš. Predvsem spomladi in poleti, ko jih nosiš na boso nogo. Balerinke so udobne in ne žulijo, celo tistih z najobčutljivejšimi stopali ne. Le pozorno izberi pravo številko!


Sprehajaj jih po pisarni, doma, po šolskih hodnikih, najbolj pa bodo uživale, ko boš svoje udobne balerinke v suhem vremenu peljala na sprehod v mesto.

 

Na voljo je cela paleta barv, od bež do črne, balerinke iz jeansa ter balerinke različnih barv s pikami. Vsaka si lahko izbere svoje najljubše balerinke in jih naredi še bolj edinstvene z usnjenimi sponkami za čevlje. Med številnimi barvami sponk lahko izbirate TUKAJ.
 

Ker je volna naraven izolator, uravnava telesno temperaturo. Podplati iz volnenega filca dihajo, zato stopala v zračnih in udobnih balerinkah ne bodo “zgorela” niti takrat, ko jih boš nosila brez nogavic.
Opereš jih lahko v pralnem stroju na programu za volno pri 30°C z nežnim praškom za volno.

Če nisi prepričana o številki, ki naj bi jo izbrala, si izmeri nogo tako, da stopalo natančno obrišeš na list papiraja in obris izmeriš po dolžini. V pomoč sem zate posnela ta video z navodili. V meniju s številkami so pripisane tudi mere v centimetrih. Če boš vseeno izbrala napačno številko, lahko balerinke brez težav zamenjaš.


MATERIAL:
Podplat: filc in guma
Zunanjost: bombažno platno

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena:  Slabo   Odlično